Bij Candle Concept bieden we een we een kosteneffectieve, betrouwbare, stijlvolle & gemakkelijk alternatief aan voor onordelijke waxen theelichtjes.

We bieden verschillende types van batterijen aan om uw eettafellampen VLAMLOOS te maken. 
  • Herlaadbare LED-kaarsen die perfect passen bij onze elegante lampen met én zonder lampenkap, en lampenhouders.
  • Niet-herlaadbare LED-kaarsen: Werkend op batterijen.
  • Draadloze herlaadbare eettafellampen (meteen herlaadbaar met de lader) 

  

Onze vlamloze LED-kaarsen en draadloze eettafellampen voorzien u op een manier om kosten te besparen om lange termijn, zonder het effect dat u wenst te creëren in uw restaurant, bar, cafe, nachtclub, kerk, feestzaal, ... te moeten opgeven. 

 

 

Desalniettemin, bij Candle Concept zijn we open-mined, zodat vele van onze lampen en lampenhouders ook kunnen gebruikt worden met echte kaarsen en open vlam.

Aarzel niet om verdere informatie te vragen. Contacteer ons op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Subcategorieën

photophore-autonome-romance.jpgpillarl-lampe-autonome.jpgtripod-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-cobra.jpglampe-autonome-lanterne.jpgpillardn.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgelegancel.jpgharmonyn.jpglampe-autonome-moon.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpgharmonyb.jpglampe-autonome-b8n.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpgphotophore-mille.jpgb8l.jpgphotophore-autonome-intime.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpgbistroms.jpgb7laiton.jpglampe-autonome-romart.jpgibiza.jpgneptunen.jpgneptuneb-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-paris.jpgphotophore-autonome-london.jpg