Bedankt voor uw interesse in de sfeerlichten van Candle Concept.

Aanvraag prijs:

Als u graag een prijsofferte heeft, vul dan onderstaand formulier in en verstuur het.
We sturen u binnen de 48uur een prijsofferte.

Een aanvraag doen:

Als u graag een aanvraag doet, vul dan onderstaand formulier in en verstuur het.
We sturen u binnen de 48uur een offerte.
Vul het formulier in, onderteken het aankoopformulier en verstuur het via fax: 0032 3 234 0102.
Uw bestelling wordt dan onmiddellijk verwerkt.
U kan ook een aanvraag doen via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veelgestelde vragen:

STAALTJES

We voorzien met plezier staaltjes en krediteren uw bankrekening als de stalen terug zijn. Dit bedrag zal worden afgehouden van uw eerste aankoop.

We kunnen u ook een staal voorzien van onze Candle Concept lichten om te gebruiken bij lampen met én zonder lampenkappen of houders.

De LED-kaarsen zijn volledig opgeladen (herlaadplatform & stekker niet inbegrepen).

Vraag ons het formulier voor de aanvraag van de staaltjes indien u hierover meer wenst te weten te komen of dit wilt proberen. Laat ons de item code van de lamp, de lampenkap of de LED-kaars weten.

 
tripod-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-intime.jpgharmonyb.jpgphotophore-autonome-cobra.jpgb8l.jpglampe-autonome-romart.jpglampe-autonome-b8n.jpgpillardn.jpgphotophore-autonome-romance.jpgphotophore-autonome-paris.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpgb7laiton.jpgphotophore-autonome-london.jpgelegancel.jpgneptunen.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgphotophore-mille.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpglampe-autonome-lanterne.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpglampe-autonome-moon.jpgharmonyn.jpgpillarl-lampe-autonome.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpgbistroms.jpgneptuneb-lampe-autonome.jpgibiza.jpg