Draadloze Verlichting door Candle Concept voor een mooi aangekleede eettafel.

Candle Concept ontwerpt en vervaardigt zijn eigen eettafel theelichtjes voor restaurants, hotels, Spa, Cruise schepen, ...

We kunnen u verzekeren dat onze theelichtjes  duurzaam zijn. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Onze schaduw en niet-schaduwlampen en houders zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen ( gepolijst, koper, nikkel, groen, groen patina, antiek, hout kleur, en multi-kleur) om zo perfect aan te sluiten bij uw tafeldecoratie.

We hebben soorten draadloze theelichtjes:

  • Shaduw & niet-schaduwlampen om te gebruiken met onze herlaadbare LED-KAARSEN ( Ga naar: Kaarsen - Dan naar: Herlaadbare LED-Kaarsen)
  • Of Herlaadbare LED-Kaarsen (Ga naar: Lampen)
Herlaadbare LED-Kaars in onze schaduwlamp        Draadloze Herlaadbare Lamp
De shaduwlampen gebruiken een herlaadbare LED-kaars, dewelke in de lamp zit. Deze LED-kaars kan je gemakkelijk uit de lamp halen en plaatsen in het herlaadplatform wanneer de batterij plat is.     Deze lamp plaats je direct in het herlaadplatform om op te laden.
 

 

Subcategorieën

neptuneb-lampe-autonome.jpgibiza.jpglampe-autonome-lanterne.jpgphotophore-mille.jpgphotophore-autonome-intime.jpgpillardn.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpgharmonyn.jpgelegancel.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-romance.jpgb8l.jpgtripod-lampe-autonome.jpgbistroms.jpgneptunen.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpglampe-autonome-moon.jpgphotophore-autonome-cobra.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-london.jpgharmonyb.jpglampe-autonome-b8n.jpglampe-autonome-romart.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgpillarl-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-paris.jpgb7laiton.jpg